HR-nettverket - et inspirerende kompetansefellesskap

Bli med i Leonda HR-nettverket og ta del i gode samtaler, refleksjon og erfaringsdeling for deg som jobber med HR internt i en virksomhet. 

Her kan du få ny inspirasjon, faglig påfyll, verdifull kompetanse og du møter kloke sparringspartnere som jobber med det samme som deg.

Vi tar inn nye medlemmer kun en gang i året. Legg inn navn og e-post-adresse, så får du beskjed neste gang nettverket åpner for nye medlemmer. 

Ja takk, hold meg oppdatert om HR-nettverket

Leonda HR-nettverket 

HR-nettverket er et digitalt kompetansefellesskap der du møter andre HR-ledere og spesialister fra hele landet. Vi møtes på digitalt plattform, slik at du får like stor verdi av nettverket uansett hvor du befinner deg geografisk.

Hvert møte har et aktuelt tema innenfor HR-faget, som regel foreslått og valgt av medlemmene i nettverket. Du får tilgang til en medlemsportal med faglig innhold og et digitalt medlemsområde der du kan kommunisere med andre medlemmer i nettverket. 

For kun 800 kr (+ mva) hver måned kan du bli med på laget og ta del i verdifull læring og erfaringsdeling når det passer for deg. Det er ingen bindingstid i nettverket, og du kan melde deg ut når som helst.  

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å investere i din utvikling i et verdifullt kompetansefellesskap med andre som jobber med HR. Hvis du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt på [email protected].

Registrer deg her for personlig invitasjon til en unik nettverksevent neste gang vi åpner for nye medlemmer i kompetansefellesskapet.

Ja takk, send meg en e-post når HR-nettverket åpner for flere medlemmer


Neste mulighet for innmelding er januar 2023. Legg inn navn og e-post adresse nedenfor, så vil vi sende deg informasjon når det er åpent for innmelding.