HR-nettverket - et inspirerende kompetansefellesskap

Bli med i Leonda HR-nettverket og ta del i gode samtaler, refleksjon og erfaringsdeling for deg som jobber med HR internt i en virksomhet. 

Her kan du få ny inspirasjon, faglig påfyll, verdifull kompetanse og du møter kloke sparringspartnere som jobber med det samme som deg.

Ja, jeg er interessert i et faglig kompetansefellesskap for HR

Leonda HR-nettverket 

HR-nettverket er et digitalt kompetansefellesskap der du møter andre HR-ledere og spesialister fra hele landet. Vi møtes på digital plattform, slik at du får like stor verdi av nettverket uansett hvor du befinner deg geografisk. 2-3 ganger i året inviterer vi til fysisk møte i Oslo-området.

Hvert møte har et aktuelt tema innenfor HR-faget, som regel foreslått og valgt av medlemmene i nettverket. Du får tilgang til en medlemsportal med faglig innhold og en lukket Facebookgruppe for dialog med andre medlemmer. Vi har også vår egen interne podcast for nettverket.

For kun 800 kr (+ mva) hver måned kan du bli med på laget og ta del i verdifull læring og erfaringsdeling når det passer for deg. Det er ingen bindingstid i nettverket, og du kan melde deg ut når som helst.  

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å investere i din utvikling i et verdifullt kompetansefellesskap med andre som jobber med HR. Hvis du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt på [email protected].

Si fra når HR-nettverket åpner for nye medlemmer


Vi tar inn nye medlemmer kun en gang i året, neste gang i januar 2023. Legg inn kontaktinformasjon nedenfor, så får du e-post når vi åpner neste gang.