L&D-nettverket - et inspirerende kompetansefellesskap

Bli med i Learning & Development-nettverket og ta del i gode samtaler, refleksjon og erfaringsdeling for deg som jobber med læring og utvikling internt i en virksomhet. Få tilgang på verdifull kompetanse, nyttige tips og møt kloke sparringspartnere som jobber med det samme som deg.

Ja, jeg er interessert i et faglig kompetansefellesskap

Learning & Development-nettverket til Leonda

L&D-nettverket er et digitalt kompetansefellesskap der du møter andre som jobber med det samme som deg. I nettverket er det noen som jobber med lederutvikling, andre jobber med onboarding, kompetanseutvikling, digitalt læringsdesign, læringskultur eller andre oppgaver innenfor læring og utvikling i en virksomhet.

Hvert møte har et aktuelt tema innenfor L&D-faget, som regel foreslått og valgt av medlemmene. Du får tilgang til en medlemsportal med faglig innhold og en lukket Facebookgruppe for dialog med andre medlemmer. 

For kun 800 kr (+ mva) hver måned kan du bli med på laget og ta del i verdifull læring og erfaringsdeling når det passer for deg. Det er ingen bindingstid i nettverket, og du kan melde deg ut når som helst om det ikke passer for deg.  

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å investere i din egen utvikling. Bli med i et verdifullt kompetansefellesskap sammen med andre som jobber med læring og utvikling i en organisasjon. Hvis du har spørsmål er du velkommen til å ta kontakt på [email protected]

Si fra når L&D-nettverket åpner for nye medlemmer


Vi tar inn nye medlemmer kun en gang i året, neste gang i januar 2023. Legg inn navn og e-post adresse, så får du melding når vi åpner neste gang.