L&D-nettverket - et inspirerende kompetansefellesskap

Bli med i Learning & Development-nettverket og ta del i gode samtaler, refleksjon og erfaringsdeling for deg som jobber med læring og utvikling internt i en virksomhet. Få tilgang på verdifull kompetanse, nyttige tips og møt gode sparringspartnere som jobber med det samme som deg.

Ja, jeg er interessert i et faglig kompetansefellesskap for L&D

Learning & Development-nettverket til Leonda

L&D-nettverket er et digitalt kompetansefellesskap der du møter andre HR-ledere og spesialister fra hele landet. Noen jobber med lederutvikling, andre med organisasjonsutvikling, læringsdesign, digitalisering av læring, onboarding, læringskultur eller strategisk kompetansestyring. De fleste jobber med læring- og utviklingsaktiviteter internt i en virksomhet.

Hvert møte har et aktuelt tema innenfor L&D-faget, som regel foreslått og valgt av medlemmene. Du får tilgang til en medlemsportal med faglig innhold og en lukket Facebookgruppe for dialog med andre medlemmer. Vi har også vår egen interne podcast for nettverket.

For kun 800 kr (+ mva) hver måned kan du bli med på laget og ta del i verdifull læring og erfaringsdeling når det passer for deg. Det er ingen bindingstid i nettverket, og du kan melde deg ut når som helst.  

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å investere i din utvikling i et verdifullt kompetansefellesskap med andre som jobber med læring og utvikling i organisasjonen. 

Vi tar inn nye medlemmer en gang i året. Legg inn navn og e-post, så får du beskjed neste gang nettverket åpner for nye deltakere.

Ja takk, send meg en e-post når L&D-nettverket åpner for flere medlemmer


Neste oppstart av ny nettverksgruppe er januar 2023. Eventuelt kan det bli ett inntak i 2022 hvis det er mange nok interessenter. Legg inn navn og e-post adresse nedenfor, så vil vi sende deg informasjon når det er åpent for innmelding.