Leonda HR-nettverket og Leonda L&D-nettverket

Nettverket er for deg som jobber med HR eller med læring og utvikling internt i en organisasjon. Et verdifullt faglig fellesskap med andre i samme rolle som deg. Det er to månedlige møter, et for HR generelt og et for Learning & Development, så to grupper, men vi regner oss likevel som ett nettverk.

Noen medlemmer har en spesialistrolle der man kun jobber med læring og utvikling, andre har et ansvar for hele bredden av HR-arbeid i en virksomhet. Noen er øverste HR-sjef, andre er HR-spesialister. I dag er det 100 medlemmer i nettverket. Dagens medlemmer kommer fra privat og offentlig virksomhet, fra store og små selskaper, og medlemmene er spredt utover hele landet. Medlemsskapet er personlig, og det er en eller flere deltakere fra hver virksomhet.

Hvem er med i nettverket?

De som deltar i nettverket pr mars 2022 kommer bl.a. fra følgende virksomheter: Norad, Apotek1, Eika-gruppen, Fretex Norge, Vitari AS, Wilhelmsen Global, Appear, Bergans Fritid, Tekna, Videocation, Dyreparken, Mesta, Habberstad, NKI, Departementenes Servicesenter (DSS), Visma, Aker BP, Vy-gruppen, SIGA Norge, Studentsamskipnaden SiO, Simployer, Spordrift, Nobina, Arkivverket, AGS IT-partner, Trygg Trafikk, Vivon Kurs og kompetansesenter, Inventura AS, BIR AS, Norsk Tipping, Wittario AS, Media Bergen AS, Nettbil, Plantasjen, JM Norge AS, NITO, Amesto Tech House, Bauda, Fjordkraft, Trysilhusgruppen, Leica Geostystems, WK Entreprenør AS, Yinson Production, Neumann, Kreftregisteret, Media Bergen AS, HR-huset, Oslo Kommune, Sparebank1, KS, Computas, Gjensidige, Bardum, Brødrene Dahl, Kredinor, Storebrand, Odal Sparebank, Lindorff, Statens Helsetilsyn, DNV, Ardoq, Norges Forskningsråd, Kjøpmannshuset, Høegh Eiendom, Brynild,  Formuesforvaltning, Kodan Forsikring, Sky Group AS, Norsk Gjenvinning, Stena Recycling, Widerøe Ground Handling, Norgesgruppen Data, HTH, Norwegian Concept AS, Østfold Rør, Gjensidige, Vaccibody, Oslofjord Convention Center, Servi, Cognizant, Eika Forsikring, SalMar, Newsec Basale AS og Volvo Trucks Norge. 

REFERANSER 

Jeg har spurt om noen medlemmer om de kunne tenke seg å fortelle hvordan de opplever nettverket. Her får du deltakerne sine vurderinger.

Veldig lærerik arena for utveksling av erfaringer, «best practices» og suksess historier relatert til kompetanse og opplæring, men også for deling av gjenkjennbare utfordringer og nyttige «lessons learned». God balanse mellom mini-kurs, foredrag fra både interne og eksterne aktører og åpne diskusjoner/ workshops om konkrete og relevante temaer.

Å ha ansvaret for kompetanseutvikling og opplæring i en organisasjon kan føles ensomt og krevende. Nettverket tilbyr et inkluderende felleskap hvor vi som har lignende oppgaver kan både lære, dele og få støtte innen et spennende fagfelt i stor utvikling. 

Chantal har vært med i nettverket siden 01.09.20 (tilhører L&D-nettverket)

Gjennom HR-nettverket har Anne Lise ledet en kompetent gjeng på en meget bra måte. Om det skjer ved fysiske samlinger eller digitale møter skiller ikke kvaliteten og utbyttet av møtene. Hun er strukturert med tanke på innhold og gjennomføring, er en dyktig fasilitator, og har tung faglig kompetanse og spennende erfaringer å bidra med. Anne Lise har som leder av flere HR-nettverk gjort meg til en bedre HR-leder. Hun introduserte meg for modeller og teorier som styrket min kompetanse. Deltagelse i nettverk er en glimrende arena for å få faglig påfyll, lære av andres erfaringer og få jobbet med utfordringer i egen rolle hvor de andre kan komme med innspill, forslag til løsninger og være en heia-gjeng. 


Ingvild har vært med i nettverket siden 01.09.20 (tilhører HR-nettverket)

Anne Lise leder en stor gjeng med både HR folk, og de som er litt mer tunet inn mot lederutvikling og utvikling generelt. Da jeg kom inn i denne gruppen telte vi rundt 70 personer, så det er en stor gjeng, og vi har som regel tilbud om møter minst to ganger i måneden. Selv har jeg jobbet med lederutvikling/organisasjonsutvikling i 15 år, men dette har for meg vært en kjempefin gjeng å bli kjent med. Masse dyktige folk som deler av sin erfaring. Det hagler med tips og triks, og spesielt muligheten en får til å ha små diskusjoner med de andre i gruppa, setter jeg spesielt stor pris på. I tillegg inviteres det inn både interne og eksterne eksperter på ulike fagområder, så her får en absolutt alt!

En liten investering, men en stor gevinst ift. utbytte. Hvis du jobber med HR, så bør du absolutt bli medlem. Anbefales på det sterkeste!


Kjartan har vært med i nettverket siden 01.05.21 (tilhører L&D-nettverket)


Jeg har vært medlem i Leonda fra starten og er meget godt fornøyd. 
Leonda er HR nettverket for deg som liker og har interesse for HR og ledelse. Det jeg får ut av nettverket er bla. interessante gjester, relevante og spennende temaer og en erfaringsdeling som er veldig nyttig. Anne- Lise viser stor innsikt i HR- faget og er en dyktig kommunikator. Jeg kan sterkt anbefale Leonda. 


Eirik har vært med i nettverket siden 01.09.20 (tilhører HR-nettverket)

For meg er nettverket veldig nyttig og lærerikt, og jeg gleder meg alltid til nettverksmøtene. Anne Lise er god på å finne aktuelle temaer og interessante gjester. Det jeg liker spesielt godt er at etter et webinar/forelesning med gjesten får vi ofte møte h*n på «bakrommet» i Teams og spørre om ting vi lurer på. Der blir det alltid gode diskusjoner og mye nyttig og relevant faglig påfyll.

 I tillegg er det gull verdt å kunne diskutere problemstillinger og dele erfaringer med andre som jobber innen samme fagfelt. Det er alltid noen som gjør noe som fungerer bra, som de kan dele, og jeg har fått mange gode tips som jeg har tatt med meg tilbake i egen arbeidshverdag 😊


Synne har vært med i nettverket siden 01.01.21 (tilhører L&D-nettverket)


Leonda er et uvurderlig nettverk for meg som Chief People Officer. Her får jeg faglig påfyll, mulighet til å diskutere og teste ut ideer samt å bygge nettverk med andre kompetente HR-mennesker. En av de tingene jeg setter mest pris på er å få innsikt i hva andre selskaper gjør innen HR-feltet og at Anne Lise kontinuerlig skanner markedet for spennende trender og nyheter. Gjennom Leonda og Anne Lise har jeg fått ideer, innspill og sparringsmuligheter som gjør at jeg kan gjøre en enda bedre jobb i som HR-sjef i Amesto TechHouse.


Heidi har vært med i nettverket siden 01.01.21 (tilhører HR-nettverket)

Jeg har fått enormt utbytte av Leonda nettverket, og vil anbefale alle som søker et kompetanserikt og spennende kontaktnett/nettverk å hoppe ut i det og bli med oss på reisen! Fra første intromøte følte jeg meg velkommen, i et interaktivt og spennende miljø. Hvert møte er forskjellig, med diverse temaer og oppsett, som gjør at man aldri helt vet hva dagen vil bringe, som skaper en ordentlig boost i hverdagen.


Gruppen er et flott knippe av dyktige, kunnskapsrike og inspirerende mennesker- alle med forskjellig bakgrunn og erfaring så diskusjoner og tankeutveksling sitter lett. 
For meg personlig har nettverket vært avgjørende siden jeg ble med inn for 6 måneder siden. Som den eneste HR BP i min bedrift lokalt så kan hverdagen være nokså ensom. Det har ikke vært mange å sparre eller dele tanker, gleder og utfordringer med. Men etter jeg ble med på Leonda nettverket har jeg fått alt dette og mye mer. 

Møtene er inkluderende og positive, og jeg går alltid fra et møte med en ny tanke, en spennende refleksjon og har lært noe nytt. Dette både for min egen profesjonelle og private utvikling, og ideer jeg kan videreføre i min bedrift. 
Leonda nettverket kom inn i livet mitt på helt rett tidspunkt, og kan simpelthen bare anbefales det på det varmeste. Bli med, og opplev selv alt det spennende vi gjør, lærer og deler 😊

Jeanine har vært med i nettverket siden 01.05.21 (tilhører HR-nettverket)

Leonda Nettverket gir meg et stort faglig utbytte sammen med reflekterte, spennende og kloke HR-personer og ledere. Jeg synes nettverksmøtene har en fin fordeling mellom faglige innlegg og refleksjoner i små og større grupper. Det er meget hyggelige folk i nettverket som har en fantastisk delingskultur. Her blir vi bedre sammen. Hvis en ønsker input og råd er det alltid noen som er på ballen og gir en mulighet til samrefleksjon.

Det er viktig for meg å ha et levende fagmiljø innenfor mitt fagfelt, da faglig utvikling kan bli en utfordring i en liten HR stab. Anne Lise følger med på nyutvikling innenfor fagfeltet og henter inn ressurspersoner til nettverksmøter og webinarer. Dette gjør nettverket til en arena for læring, faglig oppdatering og felles refleksjon. Nettverket er min kilde til inspirasjon i hverdagen som kompetanseutvikler for ledere i min organisasjon. 


Ann Iren har vært med i nettverket siden 01.05.21 (tilhører L&D-nettverket)

ER DETTE NOE FOR DEG? LES MER OM NETTVERKENE TIL LEONDA NEDENFOR. 

HR-nettverket

Kr 800 pr måned

+ merverdiavgift (200 kr)

 • Et digitalt live-møte hver måned
 • Tilbud om 2-3 fysiske møter i året for de som ønsker
 • Medlemsportal med aktuelle ressurser fra live møter
 • Et faglig sterkt HR-fellesskap med andre HR-ledere og fagspesialister innenfor HR
 • Mange deltakere som har øverste ansvar for HR i sin virksomhet (sitter i virksomhetens ledergruppe)
 • Flere deltakere som sitter alene med HR-ansvaret
Les mer om HR-nettverket her

L&D-nettverket

Kr 800 pr måned

+ merverdiavgift (200 kr)

 • Et digitalt live-møte hver måned
 • Tilbud om 2-3 fysiske møter i året for de som ønsker
 • Medlemsportal med aktuelle ressurser fra live møter
 • Et faglig sterkt L&D-fellesskap sammen med andre som jobber med læring og utvikling internt i en virksomhet
 • Ansvarsområder og arbeidsoppgaver som strekker seg fra det operasjonelle til strategisk kompetansestyring
 • Mange som jobber med organisasjons-/lederutvikling
Les mer om L&D-nettverket her