HR-nettverket - et inspirerende kompetansefellesskap

Bli med i Leonda HR-nettverket og ta del i gode samtaler, refleksjon og spennende erfaringsdeling. En møteplass for deg som jobber med HR internt i en virksomhet. 

Her kan du få inspirasjon, faglig påfyll, ny kompetanse og du får møte kloke sparringspartnere som jobber med det samme som deg.

Ja, jeg vil vite mer!

Bli med i Leonda HR-nettverket

HR-nettverket er et unikt kompetansefellesskap der du møter andre HR-ledere og spesialister fra hele landet. Du kan velge mellom fysiske og digitale møter, slik at det blir enkelt å delta uansett hvor du befinner deg geografisk. 

Hvert møte har et aktuelt tema innenfor HR-faget, foreslått og valgt av medlemmene. Du får tilgang til en egen medlemsportal med faglig innhold og en lukket Facebookgruppe for dialog med andre medlemmer.

For bare 10 000 kr kan du bli med på laget og ta del i verdifull læring og erfaringsdeling i et helt år. Du kan også velge medlemskap uten bindingstid for 1000 kr måneden. Alle priser er oppgitt eks. mva.

Vi åpner for nye medlemmer to ganger i året. Akkurat nå er det stengt, men skriv deg opp på venteliste og så er du den første som får beskjed neste gang vi tar inn nye medlemmer.

Si fra når HR-nettverket åpner for nye medlemmer


Vi tar inn nye medlemmer to ganger i året. Legg inn kontaktinformasjon, så får du en personlig invitasjon når vi åpner dørene neste gang.