HR-nettverket - et inspirerende kompetansefellesskap

Bli med i Leonda HR-nettverket og ta del i gode samtaler, refleksjon og spennende erfaringsdeling. Den digitale møteplassen for deg som jobber med HR internt i en virksomhet. 

Her kan du få ny inspirasjon, faglig påfyll, verdifull kompetanse og du møter kloke sparringspartnere som jobber med det samme som deg.

Ja, jeg er interessert i et faglig kompetansefellesskap for HR

Leonda HR-nettverket 

HR-nettverket er et digitalt kompetansefellesskap der du møter andre HR-ledere og spesialister fra hele landet. Vi møtes på digital plattform, slik at du får like stor verdi av nettverket uansett hvor du befinner deg geografisk. 2-3 ganger i året inviterer vi til fysiske treff i Oslo-området.

Hvert møte har et aktuelt tema innenfor HR-faget, som regel foreslått og valgt av medlemmene. Du får tilgang til en medlemsportal med faglig innhold og en lukket Facebookgruppe for dialog med andre medlemmer.

For kun 800 kr (+ mva) hver måned kan du bli med på laget og ta del i verdifull læring og erfaringsdeling. Det er ingen bindingstid, og du kan melde deg ut når som helst om dette nettverket ikke passer for deg.  

En unik mulighet til å investere i din utvikling, samtidig som du blir en del av et verdifullt HR-fellesskap. Registrer deg på interessentlisten for personlig invitasjon når vi tar inn nye medlemmer neste gang.

Si fra når HR-nettverket åpner for nye medlemmer


Vi tar inn nye medlemmer en gang i året. Legg inn kontaktinformasjon nedenfor, så får du e-post når vi åpner dørene neste gang.