HR-nettverket - et inspirerende kompetansefellesskap

Bli med i Leonda HR-nettverket og ta del i gode samtaler, refleksjon og erfaringsdeling for deg som jobber med HR internt i en virksomhet. 

Her kan du få ny inspirasjon, faglig påfyll, verdifull kompetanse og du møter kloke sparringspartnere som jobber med det samme som deg.

Ja, jeg er interessert i et faglig kompetansefellesskap for HR

Leonda HR-nettverket 

HR-nettverket er et digitalt kompetansefellesskap der du møter andre HR-ledere og spesialister fra hele landet. Vi møtes på digital plattform, slik at du får like stor verdi av nettverket uansett hvor du befinner deg geografisk. 2-3 ganger i året inviterer vi til fysisk møte i Oslo-området.

Hvert møte har et aktuelt tema innenfor HR-faget, som regel foreslått og valgt av medlemmene. Du får tilgang til en medlemsportal med faglig innhold og en lukket Facebookgruppe for dialog med andre medlemmer.

For kun 800 kr (+ mva) hver måned kan du bli med på laget og ta del i verdifull læring og erfaringsdeling. Det er ingen bindingstid, og du kan melde deg ut når som helst om dette nettverket ikke passer for deg.  

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å investere i din utvikling i et verdifullt kompetansefellesskap med andre som jobber med HR. Hvis du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt på [email protected].

Si fra når HR-nettverket åpner for nye medlemmer


Vi tar inn nye medlemmer kun en gang i året. Legg inn kontaktinformasjon nedenfor, så får du e-post når vi åpner dørene neste gang.