Kompetansenettverk - læring og utvikling 

Bli med i L&D-nettverket og ta del i gode samtaler, refleksjon og erfaringsdeling for deg som jobber med læring og utvikling internt i en virksomhet. Få tilgang på verdifull kompetanse, nyttige tips og møt kloke sparringspartnere som jobber med det samme som deg.

Ja, jeg vil vite mer!

Bli med i Leonda L&D-nettverket 

Learning & Development-nettverket er et digitalt kompetansefellesskap der du møter andre som jobber med det samme som deg.

Her snakker vi om strategi, kompetanseplanlegging, læringsdesign, endringsprosesser, digitale verktøy, ledertrening, onboarding, og mye mye mer. Vi sørger også for at du får med deg nye trender innen faget. 

Hvert møte har et aktuelt tema innenfor L&D-faget, foreslått og valgt av medlemmene. Du får tilgang til en egen medlemsportal med faglig innhold og en lukket Facebookgruppe for dialog med andre medlemmer. 

For bare 10 000 kr kan du bli med på laget og ta del i verdifull læring og erfaringsdeling i et helt år. Du kan også velge medlemskap uten bindingstid for 1000 kr måneden. Alle priser er oppgitt eks. mva. 

Vi åpner for nye medlemmer to ganger i året. Akkurat nå er det stengt, men skriv deg opp på venteliste og så er du den første som får beskjed neste gang vi tar inn nye medlemmer. 

Si fra når L&D-nettverket åpner for nye medlemmer


Vi tar inn nye medlemmer to ganger i året. Legg inn kontaktinformasjon, så får du en personlig invitasjon når vi åpner dørene neste gang.