L&D-nettverket - et inspirerende kompetansefellesskap

Bli med i Learning & Development-nettverket og ta del i gode samtaler, refleksjon og erfaringsdeling for deg som jobber med læring og utvikling internt i en virksomhet. Få tilgang på verdifull kompetanse, nyttige tips og møt kloke sparringspartnere som jobber med det samme som deg.

Ja, jeg er interessert i et faglig kompetansefellesskap

Learning & Development-nettverket til Leonda

L&D-nettverket er et digitalt kompetansefellesskap der du møter andre som jobber med det samme som deg. I nettverket er det noen som jobber med lederutvikling, andre jobber med onboarding, kompetanseutvikling, digitalt læringsdesign, læringskultur eller andre oppgaver innenfor læring og utvikling i en virksomhet.

Hvert møte har et aktuelt tema innenfor L&D-faget, som regel foreslått og valgt av medlemmene. Du får tilgang til en medlemsportal med faglig innhold og en lukket Facebookgruppe for dialog med andre medlemmer. 

For kun 800 kr + mva. per måned kan du bli med på laget og ta del i verdifull læring og erfaringsdeling. Det er ingen bindingstid, og du kan melde deg ut når som helst om dette nettverket ikke passer for deg.  

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å investere i din egen utvikling. Bli med i et verdifullt kompetansefellesskap sammen med andre som jobber med læring og utvikling i en organisasjon. Hvis du har spørsmål er du velkommen til å ta kontakt på [email protected]

Si fra når L&D-nettverket åpner for nye medlemmer


Vi tar inn nye medlemmer kun en gang i året, neste gang i januar 2024. Legg inn navn og e-post adresse, så får du melding når vi åpner neste gang.