Leonda-nettverkene
- et raust og inkluderende kompetansefellesskap -

Bli med i et av våre inspirerende nettverk. Ta del i gode samtaler, refleksjon og erfaringsdeling og møt kloke sparringspartnere som jobber med det samme som deg. 

Vi fanger opp nye trender i faget, arrangerer spennende læringsworkshops og henter inn dyktige foredragsholdere, ofte fra innsiden av nettverket.

Leonda - vi gjør det lett å holde seg faglig oppdatert.

Ja, jeg er interessert i et faglig kompetansefellesskap

VIL DU HA PERSONLIG INVITASJON NÅR VI ÅPNER IGJEN?

I nettverkene til Leonda møter du ledere og spesialister fra hele landet, alle med spisskompetanse innenfor fagfeltene HR, kompetanseutvikling eller organisasjons- og lederutvikling.

Du kan velge mellom fysiske og digitale møter, slik at det blir enkelt å delta uansett hvor du befinner deg geografisk. 

Hvert møte har et aktuelt tema innenfor ditt fagfelt, foreslått og valgt av medlemmene. Du får tilgang til en egen medlemsportal med faglig innhold og en lukket Facebookgruppe for dialog med andre medlemmer.

For bare 10 000 kr kan du bli med på laget og ta del i verdifull læring og erfaringsdeling i et helt år. Du kan også velge medlemskap uten bindingstid for 1000 kr måneden. Alle priser er oppgitt eks. mva.

Vi åpner for nye medlemmer to ganger i året. Akkurat nå er det stengt, men skriv deg opp på venteliste og så er du den første som får beskjed neste gang vi tar inn nye medlemmer.

Si fra når nettverkene åpner for nye medlemmer neste gang


Vi tar inn nye medlemmer 1-2 ganger i året. Legg inn navn og e-post adresse, så får du melding når vi åpner dørene neste gang.

TILBAKE TIL LEONDA HJEMMESIDE

Mer informasjon om nettverkene og Leonda på vår hjemmeside

Ta meg til leonda.no