GRATIS WEBINAR 

Veien til engasjerte medarbeidere

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

Veien til engasjerte medarbeidere

Høsten 2022 har Quiet Quitting vært det nye buzz-ordet. Quiet quitting handler ikke om å slutte i jobben, men å begrense sin innsats til det man må gjøre. Slutte å gå "above and beyond" som TikToker @zaidleppelin beskriver i sin video.

Dette skjer på samme tid som Gallup måler ny "all-time-low" på sine engasjementsmålinger, og det kan se ut som manglende engasjement har blitt et større problem enn før.

Men hva er det egentlig som driver engasjement på jobben, og hvordan kan dere jobbe med motivasjon og engasjement på din arbeidsplass. Dette er tema for dette digitale lunsjmøtet den 2. desember, for målgruppen HR og ledere.

Velkommen til faglunsj. PS. Det er ikke opptak, kun live-deltakelse.

Reserver din plass nå 

Fredag 2. desember 2022
Kl. 12:00 - 13:00


Webinaret leveres av Anne Lise Heide, daglig leder og gründer av Leonda. Anne Lise jobber til daglig som konsulent i Habberstad AS. 

Anne Lise holder kurs og workshops innenfor motivasjon, engasjement og arbeidsglede, og har jobbet med utvikling av ledere siden 2007.

Hun er også vert for HR-podden, der hun hver uke byr på dagsaktuelle temaer og inspirerende faglig innhold for deg som jobber med HR i en virksomhet. 

Co-host på dette webinaret er Anne Sigurdsøn, kundedirektør i Videocation AS. Anne Sigurdsøn jobber med digitale læringsløsninger og videokurs for næringslivet i sin hverdag.

Anne sitter i Leonda sitt Advisory Board og er en høyt verdsatt samarbeidspartner som har fulgt Leonda helt siden oppstarten i 2020.