Velkommen til vårt digitale HR-fellesskap


Vil du være med i HR- eller L&D-nettverket til Leonda?

ÅPENT FOR NYE MEDLEMMER FREM TIL 10.01.23 

Her møter du et unikt kompetansefellesskap for deg som jobber med HR eller med læring & utvikling i en virksomhet. Ta del i spennende foredrag, delta på dagsaktuelle workshops og få verdifull innsikt i hvordan andre virksomheter løser små og store HR-utfordringer i sin hverdag. 

Video Poster Image
Gå til innmelding (eller scroll nedover siden for å lese mer)

Hva får du?

Som deltaker i HR eller L&D-nettverket blir du invitert til en digital workshop sammen med din gjeng hver måned. Det kan være faglig påfyll fra spennende gjester, temamøter med erfaringsdeling i nettverket, tips til ny teknologi eller aktuell forskning, eller "hvordan gjør vi dette hos oss" med behind-the-scenes presentasjoner fra dine nettverkskolleger.

I medlemsportalen finner du opptak fra tidligere møter og annet fagstoff tilknyttet månedens tema. Vi har en Facebookgruppe for deling mellom møter, og du får tilgang på et unikt nettverk du kan kontakte hvis du lurer på hvordan andre løser HR-utfordringer i sin virksomhet.

Hvem passer HR-nettverket for?

 

Nettverket er for deg som jobber med HR-faget fra a til å, gjerne med overordnet ansvar for organisering av HR-arbeidet i en virksomhet. Mange i nettverket har en rolle som HR-direktør, HR-manager eller HR Business Partner, men vi har også HR-rådgivere og spesialister som har stor glede av vårt faglige fellesskap. 

Det viktigste er egentlig at du har en sterk interesse for HR-faglige temaer og er komfortabel med å dele av din kompetanse og erfaring på våre felles møter. Hvis du er helt ny i HR-rollen eller er ute etter en strukturert gjennomgang av HR-feltet fra a til å, anbefaler vi å sjekke ut det nye HR-nettverket som lanseres i januar 2023 (klikk på rød knapp for mer informasjon). 

Jeg er nysgjerrig på det nye HR-nettverket. Ta meg til informasjonssiden for dette nettverket.

Don't take my word for it...

Ja, jeg er superstolt av HR-nettverket og synes vi har verdens beste medlemmer, men det er jo ikke min mening som teller. Det er hva medlemmene selv mener som betyr noe. Jeg har spurt om noen kunne tenke seg å fortelle hvordan de opplever nettverket. Her får du deltakerne sine vurderinger.

Ingvild har vært med i nettverket siden oppstarten 1. september 2020 og Katrine kom inn januar 2022. To verdifulle bidragsytere med masse spennende erfaring fra norske og internasjonale virksomheter, to som du også kan bli bedre kjent med om du blir en del av HR-fellesskapet.

Leonda oppleves for meg som et mer personlig og inkluderende nettverk enn andre nettverk jeg har deltatt i. Anne Lise har en helt egen evne til å se alle, inkludere og skape arenaer for samhandling. De fleste nettverksmøtene er via Teams, men det er også lagt opp til fysiske samlinger, alt fra en middag på en hyggelig restaurant til heldagssamling og overnatting med både faglig og sosialt innhold.

Temaene i nettverksmøtene er alltid dagsaktuelle og faglig relevante, og medlemmene i Leonda innehar unik og variert kompetanse, noe som gjør at man kan hente veldig mye inspirasjon innad i nettverket. I tillegg er det innslag fra eksterne foredragsholdere.

Når man sitter i en HR-funksjon i små til mellomstore bedrifter med små HR-team, så kan man kjenne på at man står alene i en rekke saker. Da er nettverk som Leonda utrolig verdifulle. Her kan man ta opp tema med deltagerne i møtene, digitalt eller kontakte enkeltmedlemmer separat gjennom at man deler en felles utfordring eksempelvis. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fant Leonda, eller at Leonda fant meg. Ville ikke vært foruten.

Gjennom HR-nettverket leder Anne Lise en kompetent og sulten gjeng på en meget bra måte. Kvaliteten på og utbyttet av møtene er imponerende nok like bra, enten det er fysiske samlinger eller digitale møter. Hun er strukturert med tanke på innhold og gjennomføring. Hun er en dyktig fasilitator og har tung faglig kompetanse og spennende erfaring å bidra med.

 

Anne Lise har som leder av flere HR-nettverk jeg har deltatt i gjort meg til en bedre HR rådgiver. Hun klarer kunsten å stadig finne nye relevante tema eller praktiske eksempler. Deltagelse i nettverket er en glimrende arena for å få faglig påfyll, lære av andres erfaring og få jobbet med utfordringer i egen rolle, hvor de andre kan komme med innspill, forslag og være en heiagjeng. Anne Lise sin raushet smitter over på alle som deltar. Hun spiller oss gode. I en travel hverdag har jeg enda til gode å tenke at et nettverksmøte ikke var verdt tiden. Jeg anbefaler det på det varmeste.

Hvem passer L&D nettverket for?

 

Nettverket er for deg som jobber med læring og utvikling i en organisasjon, enten du har ansvar for kompetansetrategi, lederutvikling, onboarding eller har en rolle der du holder tak i kurs og opplæringsaktiviteter for din virksomhet. Det er også for deg som jobber med talent management, organisasjons-og lederutvikling eller læringsdesign og kompetansetiltak.  

De fleste i dette nettverket kommer fra store og mellomstore organisasjoner, der noen har en spesialistrolle med ansvar for læring og utvikling i virksomheten. Noen har også en ekstern konsulentrolle og jobber med leder-/organisasjonsutvikling hos kunder. Nettverket er primært for de som jobber med kompetanseutvikling internt, og konsulenter er velkommen til å delta så lenge man har anledning til å dele av sin kompetanse og presentere på nettverksmøter på lik linje med andre i nettverket. Det er selvsagt ikke anledning til å selge eller promotere tjenester i nettverket. 

Ja, jeg vil gjerne være med i L&D-nettverket. Ta meg direkte til påmeldingsskjema.

Don't take my word for it...

Den største verdien i nettverket er dyktige mennesker som deler av sin kunnskap, og her er to andre medlemmer til som forteller hva nettverket har betydd for deres hverdag. Jeanine er med i HR-nettverket, Ann Iren tilhører L&D-nettverket. Begge har vært med fra 1. mai 2021. Flotte HR-ledere med mye erfaring og god kompetanse, som gjerne deler fra sin hverdag. Du finner flere referanser for både HR og L&D-nettverket på leonda.no.

Jeg har fått enormt utbytte av Leonda nettverket, og vil anbefale alle som søker et kompetanserikt og spennende kontaktnett/nettverk å hoppe ut i det og bli med oss på reisen! Fra første intromøte følte jeg meg velkommen, i et interaktivt og spennende miljø. Hvert møte er forskjellig, med diverse temaer og oppsett, som gjør at man aldri helt vet hva dagen vil bringe, som skaper en ordentlig boost i hverdagen.

Gruppen er et flott knippe av dyktige, kunnskapsrike og inspirerende mennesker- alle med forskjellig bakgrunn og erfaring så diskusjoner og tankeutveksling sitter lett. Som den eneste HR BP i min bedrift lokalt så kan hverdagen være nokså ensom. Det har ikke vært mange å sparre eller dele tanker, gleder og utfordringer med. Men etter jeg ble med på Leonda nettverket har jeg fått alt dette og mye mer.

Møtene er inkluderende og positive, og jeg går alltid fra et møte med en ny tanke, en spennende refleksjon og har lært noe nytt. Dette både for min egen profesjonelle og private utvikling, og ideer jeg kan videreføre i min bedrift. Leonda nettverket kom inn i livet mitt på helt rett tidspunkt, og kan simpelthen bare anbefales det på det varmeste. Bli med, og opplev selv alt det spennende vi gjør, lærer og deler.

 Jeg er så heldig å få være med i Leonda Nettverket både innenfor HR og L&D. I begge fagfeltene møter jeg kloke, reflekterte og faglig nysgjerrige mennesker. Delingskulturen er stor, og Anne Lise er skikkelig god på å hente frem den gode kompetansen hos oss som er med i nettverket.

For meg har det vært viktig å være en del av et levende fagmiljø innenfor mitt arbeidsområde som er lederutvikling. I en liten HR stab kan det være utfordrende å følge med i alt det som skjer innenfor dette viktige fagfeltet. Det at Anne Lise følger med på nyutvikling og henter inn dyktige og dedikerte ressurspersoner til nettverksmøter er lærerikt og utviklende.

I møtene er det satt opp tid til refleksjon i etterkant av faglige innlegg. For meg betyr det et større læringsutbytte.

I tillegg til nettverksmøter inviterer Anne Lise til webinarer innenfor ulike aktuelle tema. Nettverket er min kilde til inspirasjon og utvikling i hverdagen som kompetanseutvikler for ledere i min organisasjon.

 

 

Hvem er med i nettverket?

I dag er det 75 medlemmer i nettverket, 50 i HR-nettverket og 25 i L&D-nettverket. Dagens medlemmer kommer fra privat og offentlig virksomhet, fra store og små selskaper, og medlemmene er spredt utover hele landet.

Medlemmene i HR-nettverket kommer fra følgende virksomheter:

Apotek 1 gruppen, Exsitec, KPMG, Avinor, KS, Stena Recycling, WK Entreprenør, Leica Geosystems, Digiflow, Trysilhusgruppen, Athene Accounting, Fjordkraft, Volvo Trucks Norge, Storebrand, Wilhelmsen Global Business Services, Bergans Fritid, Norges Skiforbund, Rusta Retail, Trygg Trafikk, BIR, Kjøpmannshuset Norge, Amesto TechHouse, Bauda, Yinson Production, HR-huset, Plantasjen, Norwegian Concept, Computas, Dyreparken, Kredinor, Huseierne, VPK Group, Unilabs, Brynild, Simployer Norge, Bufetat, Spordrift, Neumann, Nettbil, Gjensidige, Widerøe Ground Handling, HTH, Formue, Eika Forsikring, Cognizant og Basware

Medlemmene i L&D-nettverket kommer fra følgende virksomheter

Fretex Norge, Multiconsult, Departementenes Sikkerhets og Servicesenter (DSS), NITO, Arkivverket, Formue, Eika Gruppen, Mesta, Brødrene Dahl, Ardoq, Sparebank1 Østlandet, Aker BP, Inventura, Norsk Tipping, Wittario, Sparebank1 SMN, Norges Handelshøyskole, Kreftregisteret, DNV, Oslo Kommune, Servi, Norad, Videocation, Tekna, NKI og Gjensidige

Noen organisasjoner har medlemmer i begge nettverk eller flere medlemmer i et nettverk. Medlemsskapet er personlig.

Ja, jeg vil gjerne være med i HR- eller L&D-nettverket. Ta meg direkte til påmeldingsskjema.

Hva skjer i HR-nettverket og i L&D-nettverket i 2023

 

I nettverket har vi en demokratisk prosess der vi drøfter temaer og prioriteringer for live-møter et par ganger i året. Det er medlemmene som bestemmer. Vi er midt i beslutningsprosessen om vårens møtetemaer nå. Og du kan bli med å bestemme hva vi skal ha på agendaen i 2023.

DATO/TIDSPUNKT FOR MØTER

HR-NETTVERKET

Onsdag 18. januar kl. 12:00 - 13:30 
Velkomstmøte for nye medlemmer - første møte.

Andre onsdag i måneden kl. 12:00 - 13:30
Fast møtetid for HR-nettverket


L&D-NETTVERKET

Onsdag 18. januar kl. 14:00 - 15:30 
Velkomstmøte for nye medlemmer - første møte.

Andre onsdag i måneden kl. 14:00 - 15:30  
Fast møtetid for L&D-nettverket

 

FYSISKE TREFF
Vi arrangerer fysiske treff på kveldstid 2-3 ganger i året, og du må selvsagt ikke gå glipp av årskonferansen for nettverket om du har lyst til å treffe de andre medlemmene på ordentlig. Den arrangeres fredag 25. august på Kringler Gård, en trivelig konferansegård kun 10 minutter fra Gardermoen.

Aktuelle temaer for HR-nettverket

Det er medlemmene som bestemmer hvilke temaer vi skal ta opp i nettverket, men her er noen eksempler på aktuelle temaer for dette nettverket:

 • Employer Branding
 • Rekruttering og onboarding
 • Kompetanse- og lederutvikling
 • HR Analytics
 • HR-systemer og HR-digitalisering
 • Medarbeiderundersøkelser og pulsmålinger
 • Jobbengasjement, motivasjon og ledelse
 • Struktur for medarbeidersamtaler
 • Mangfold og inkluderingsarbeid
 • Kultur, verdier og organisasjonsutvikling
 • Teamutvikling og samhandling på tvers
 • Hvordan få gjennomslagskraft i organisasjonen, påvirkningsledelse
 • Erfaringer med den hybride arbeidshverdagen

Aktuelle temaer for L&D-nettverket

Det er medlemmene som bestemmer hvilke temaer vi skal ta opp i nettverket, men her er noen eksempler på aktuelle temaer for dette nettverket:

 • Onboarding
 • Kompetanseutvikling for erfarne medarbeidere
 • Lederutvikling
 • Mentorkonsepter
 • Blended learning, med demo av konsepter
 • Hvordan jobbe med 70:20:10 modellen i praksis
 • Digitale læringsløsninger (LMS, forfatterverktøy, spillbasert læring) med demo fra medlemmer
 • Strategisk kompetansestyring (behovsanalyse, konseptutvikling, gjennomføring, oppfølging)
 • Læringsdesign og utvikling av kurs
 • Presentasjonsteknikk
 • Læringskultur og Growth Mindset
 • Kunsten å overbevise/ få lederne med på laget

HR-nettverket

For deg som jobber med HR fra a til å. Har du lest nok?
Klikk på knappen for å komme direkte til påmelding.

Ja, jeg vil gjerne være med i HR-nettverket

L&D-nettverket

For deg som jobber med HR fra a til å. Har du lest nok?
Klikk på knappen for å komme direkte til påmelding.

Ja, jeg vil gjerne være med i L&D-nettverket

NETTVERKENE LEDES AV ANNE LISE HEIDE

Begge nettverkene ledes av Anne Lise Heide. Anne Lise jobber som konsulent, foredragsholder og coach i sin rolle som seniorrådgiver i Habberstad AS. Hun er også gründer og grunnlegger av Leonda AS der hun leder Norges største digitale HR-nettverk og er stolt grunnlegger av HR-podden, en helt egen podcast for deg som liker HR.

Anne Lise har jobbet med HR siden 2007 og har hatt ansvar for utvikling av HR-prosesser i norske og internasjonale foretak. Hun har spesialistkompetanse innenfor rekruttering, onboarding, kompetanseutvikling, kultur- og teamutvikling, lederstøtte og lederutvikling. Hun har ledet en rekke utviklingsprosjekter innenfor HR, herunder digitalisering og implementering av nye HR-prosesser.

I dag jobber hun primært med selvledelse og stressmestring, kultur og teamutvikling, samt leder- og ledergruppeutvikling i sin konsulentrolle for Habberstad.

Flere spørsmål? Kanskje du finner svaret her. 

Hvis du lurer på noe annet er det bare å ta kontakt på e-post [email protected] eller kontakte Anne Lise Heide på LinkedIn.

INTERESSERT I HR-NETTVERKET?

VELG MÅNEDSMEDLEM ELLER ÅRSMEDLEM NEDENFOR, SÅ KOMMER DU RETT TIL PÅMELDINGSSKJEMA FOR HR-NETTVERKET

Månedsmedlem

Kr 800 pr måned

Pris inkludert mva er kr 1000 pr måned

 • Et digitalt live-møte hver måned
 • Medlemsportal med video og materiell fra live møter
 • Tilbud om 2-3 fysiske treff i året + årskonferansen
 • Et faglig sterkt HR-fellesskap
 • Kun kortbetaling
 • Ingen bindingstid
JA takk - jeg vil bli månedsmedlem

Årsmedlem

Kr 8000 pr år

Få 2 måneder gratis

Mange velger årsfaktura i stedet for månedsbetaling når arbeidsgiver betaler medlemsskapet, fordi det er mindre administrasjon med utlegg og kvitteringer. 

 • Faktura direkte til arbeidsgiver
 • 12 måneders bindingstid
 • 2 måneder gratis
 • For øvrig samme tjenester som månedsmedlem
JA takk - jeg vil bli årsmedlem

Priser er oppgitt eks.mva. Pris inkludert merverdiavgift er henholdsvis kr 1000 pr måned og kr 10.000 pr år.

INTERESSERT I L&D-NETTVERKET?

VELG MÅNEDSMEDLEM ELLER ÅRSMEDLEM NEDENFOR, SÅ KOMMER DU TIL PÅMELDINGSSKJEMA FOR L&D-NETTVERKET

Månedsmedlem

Kr 800 pr måned

Pris inkludert mva er kr 1000 pr måned

 • Et digitalt live-møte hver måned
 • Medlemsportal med video og materiell fra live møter
 • Tilbud om 2-3 fysiske treff i året + årskonferansen
 • Et faglig sterkt HR-fellesskap
 • Kun kortbetaling
 • Ingen bindingstid
JA takk - jeg vil bli månedsmedlem

Årsmedlem

Kr 8000 pr år

Få 2 måneder gratis

Mange velger årsfaktura i stedet for månedsbetaling når arbeidsgiver betaler medlemsskapet, fordi det er mindre administrasjon med utlegg og kvitteringer. 

 • Faktura direkte til arbeidsgiver
 • 12 måneders bindingstid
 • 2 måneder gratis
 • For øvrig samme tjenester som månedsmedlem
JA takk - jeg vil bli årsmedlem

Priser er oppgitt eks.mva. Pris inkludert merverdiavgift er henholdsvis kr 1000 pr måned og kr 10.000 pr år.

Få 2 måneder gratis ved årsfaktura

De fleste velger årsfaktura rett og slett fordi det er enklere å administrere når arbeidsgiver betaler. Men for deg som må dekke utgiftene selv eller hvis du er usikker på om nettverket er noe for deg, så kan månedsfaktura være et fint alternativ. Du kan bytte til årsfaktura på et senere tidspunkt hvis du skulle ønske det.

Les gjerne mer om Leonda og nettverkene på vår hjemmeside