Vil du være med i HR-nettverket til Leonda?


VI ÅPNER FOR NYE MEDLEMMER I SEPTEMBER 2024

Du kan velge mellom digitalt eller hybrid nettverk for deg som jobber med HR i en virksomhet. Spennende foredrag, dagsaktuelle workshops og verdifull innsikt i hvordan andre virksomheter løser små og store HR-utfordringer i sin hverdag. 

Video Poster Image

Vi har stengt akkurat nå...

Leonda-nettverkene tar inn nye medlemmer to ganger i året, i januar og september.

Akkurat nå er det stengt, men vi sender deg gjerne informasjon så snart vi åpner for nye medlemmer igjen.

Legg inn navn og e-post til høyre, så står du på vår interessentliste. Da er du først i køen når vi åpner :)

Interessentliste Leonda-nettverkene

Her kan du skrive deg opp på listen, så vil du få en personlig invitasjon neste gang vi åpner for nye medlemmer.

HR-nettverket/ People & Culture-nettverket

 
HR-nettverket er for deg som jobber med HR-faget fra a til å, gjerne med overordnet ansvar for organisering av HR-arbeidet i en virksomhet. Deltakerne i nettverket har en rolle som strekker seg fra CHRO til HR-direktør, HR-manager eller HR Business Partner, men vi har også HR-rådgivere og spesialister som har stor glede av vårt faglige fellesskap. Det viktigste er at du har en sterk interesse for HR-faglige temaer og er komfortabel med å dele av din kompetanse og erfaring på våre felles møter.

People & Culture-nettverket dekker også en variasjon av HR-faglige temaer, men med enda litt større fokus på strategisk HR. Det vil være mye av de samme temaene som diskuteres i begge nettverk, så hvilket nettverk du skal velge handler i større grad om hvilken møteform som passer best for deg. Vil du ha 10 digitale møter i året, eller 3 fysiske samlinger og 2 digitale møter. Du får 15 timer med inspirerende påfyll sammen med din nettverksgjeng uansett nettverkstype.  

Don't take my word for it...

Ja, jeg er superstolt av Leonda-nettverket og synes vi har verdens beste medlemmer, men det er jo ikke min mening som teller. Det er hva medlemmene selv mener som betyr noe. Her får du to av deltakerne sine vurderinger. Ingvild har vært med siden september 2020 og Katrine siden januar 2022.

Leonda oppleves for meg som et mer personlig og inkluderende nettverk enn andre nettverk jeg har deltatt i. Anne Lise har en helt egen evne til å se alle, inkludere og skape arenaer for samhandling. De fleste nettverksmøtene er via Teams, men det er også lagt opp til fysiske samlinger, alt fra en middag på en hyggelig restaurant til heldagssamling og overnatting med både faglig og sosialt innhold.

Temaene i nettverksmøtene er alltid dagsaktuelle og faglig relevante, og medlemmene i Leonda innehar unik og variert kompetanse, noe som gjør at man kan hente veldig mye inspirasjon innad i nettverket. I tillegg er det innslag fra eksterne foredragsholdere.

Når man sitter i en HR-funksjon i små til mellomstore bedrifter med små HR-team, så kan man kjenne på at man står alene i en rekke saker. Da er nettverk som Leonda utrolig verdifulle. Her kan man ta opp tema med deltagerne i møtene, digitalt eller kontakte enkeltmedlemmer separat gjennom at man deler en felles utfordring eksempelvis. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fant Leonda, eller at Leonda fant meg. Ville ikke vært foruten.

Gjennom HR-nettverket leder Anne Lise en kompetent og sulten gjeng på en meget bra måte. Kvaliteten på og utbyttet av møtene er imponerende nok like bra, enten det er fysiske samlinger eller digitale møter. Hun er strukturert med tanke på innhold og gjennomføring. Hun er en dyktig fasilitator og har tung faglig kompetanse og spennende erfaring å bidra med.

Anne Lise har som leder av flere HR-nettverk jeg har deltatt i gjort meg til en bedre HR rådgiver. Hun klarer kunsten å stadig finne nye relevante tema eller praktiske eksempler.


Deltagelse i nettverket er en glimrende arena for å få faglig påfyll, lære av andres erfaring og få jobbet med utfordringer i egen rolle, hvor de andre kan komme med innspill, forslag og være en heiagjeng. Anne Lise sin raushet smitter over på alle som deltar. Hun spiller oss gode. I en travel hverdag har jeg enda til gode å tenke at et nettverksmøte ikke var verdt tiden. Jeg anbefaler det på det varmeste.

Hvem er med i nettverket?

I dag er det 150 medlemmer totalt, fordelt på de fem ulike nettverkene. Dagens medlemmer kommer fra privat og offentlig virksomhet, fra store og små selskaper og medlemmene er spredt utover hele landet.

Medlemmene kommer bl.a. fra følgende virksomheter:

Apotek 1 gruppen, KPMG, Avinor, KS, Stena Recycling, WK Entreprenør,  Trysilhusgruppen, Athene Accounting, Fjordkraft, Volvo Trucks Norge, Storebrand, Wilhelmsen Global Business Services, Bergans Fritid, Norges Skiforbund, Rusta Retail, Trygg Trafikk, BIR, Kjøpmannshuset Norge, Amesto TechHouse, Bauda, Plantasjen, Norwegian Concept, Computas, Dyreparken, Kredinor, Huseierne, VPK Group, Unilabs, Brynild, Simployer, Bufetat, Neumann, Nettbil, Gjensidige, HTH, Formue, TASK,  Leger Uten Grenser, Kongsberg Digital, Doka Norge AS, Norsk Folkehjelp, Techstep Norway AS, Metier, Kreftforeningen, Høyskolen Kristiania, Politihøgskolen, Haraldsplass, Simula Research Laboratory, OneCo, Swegon Norge, Convene AS, DNV, Kongsberg Aviation, Bragd Utvikling, Grønn Jobb, Finans Norge, Kaeser Kompressorer, Eltorque, Statkraft, Fretex, Norad, Aker Solutions, Capra Consulting, Mestringspilotene, Nordland Fylkeskommune, Mazars, UIT Norges Arktiske Universitet, Kreftregisteret, Østlandet Gjenvinning, Forbrukertilsynet, Elopak, Ruter, Saga Regnskap og IT, Ardoq, Wood, Oslo Kommune, NCC, Servi,  Framo og Bane NOR. 
 

Ja, jeg vil være med i Leonda-nettverket. Ta meg til interessentlisten.

NETTVERKSMØTER

Det er 10 møter i året i det digitale HR-nettverket. Nettverket møtes vanligvis den andre onsdagen i måneden, fra kl. 12:00 - 13:30. 


FELLES ARRANGEMENTER FOR NETTVERKENE
I Leonda-nettverket får du din egen lille gjeng som du blir godt kjent med. I tillegg blir du en del av et raust og inkluderende kompetansefellesskap på tvers av nettverkene, der du vil få invitasjon til felles samlinger. Det største arrangementet er Leonda årskonferansen. Dernest er det 2 faglige og sosiale treff på kveldstid. Egenandel for mat og lokaler på de fysiske arrangementene. 

Viktige datoer i 2024 (fysiske samlinger)

 • Sommerfesten, sosialt og faglig arrangement for nettverket            30.05.24
 • Årskonferansen på Kringler Gård                                                           22.08.24
 • Høstsamling med faglig og sosialt program                                         14.11.24

Aktuelle temaer for HR-nettverket

Det er medlemmene som bestemmer tema for møter, og innholdet kan variere fra år til år. Her er noen eksempler på aktuelle temaer for dette nettverket:

 • Employer Branding
 • Rekruttering og onboarding
 • Kompetanse- og lederutvikling
 • Endringskompetanse og prosessledelse
 • HR Analytics, hvordan jobbe innsiktsbasert
 • HR-systemer og HR-digitalisering
 • Medarbeiderundersøkelser og pulsmålinger
 • Jobbengasjement, motivasjon og ledelse
 • Struktur for medarbeidersamtaler
 • Mangfold og inkluderingsarbeid
 • Kultur, verdier og organisasjonsutvikling
 • Teamutvikling og samhandling på tvers
 • HR-rollen og effektiv organisering av HR-arbeidet (+ agil HR)
 • Hvordan få gjennomslagskraft i organisasjonen, påvirkningsledelse

Slik blir du med i nettverket


1. Signer opp på interessentlisten som du finner på denne siden.

2. Du får personlig invitasjon og informasjon fra Leonda neste gang vi åpner for nye medlemmer.

3. Du kan bli med på informasjonsmøter og ta del i en smakebit på nettverket før du bestemmer deg. Følg med i din innboks!

Klikk HER for å signere på interessentlisten

NETTVERKENE LEDES AV ANNE LISE HEIDE

Alle nettverkene ledes av Anne Lise Heide. Anne Lise er gründer og grunnlegger av Leonda AS, og hun har ledet fysiske og digitale HR-nettverk siden 2011. Hun er også stolt grunnlegger av HR-podden, en helt egen podcast for deg som liker HR. 

Anne Lise har jobbet med HR siden 2007 og har hatt ansvar for utvikling av HR-prosesser i norske og internasjonale foretak. Hun har spisskompetanse innenfor lederutvikling, teamutvikling, rekruttering, onboarding, kompetanseutvikling, kulturarbeid, engasjementsmålinger og strategisk HR. Hun har ledet en rekke utviklingsprosjekter innenfor HR, herunder digitalisering og implementering av nye HR-prosesser.

Ved siden av nettverkene, jobber Anne Lise med med lederutvikling, team-/ ledergruppeutvikling, coaching og ulike kurs for HR og ledere.

Flere spørsmål? Kanskje du finner svaret her. 

Hvis du lurer på noe annet, er det bare å ta kontakt på e-post [email protected] eller kontakte Anne Lise Heide på LinkedIn.

Hvor mye vil du investere i din utvikling?

Vi antar at du vil ha mest mulig verdi for pengene når du investerer i kompetansetiltak? La oss gjøre en liten sammenligningsøvelse. Hvor mye betaler du for å delta på kurs eller en konferanse? Sannsynligvis 5000-7000 kroner pr kursdag. 

I Leonda får du et års medlemskap og 15 timer i det digitale eller fysiske kursrommet til samme pris som en to-dagers-konferanse. I tillegg får du ta del i et raust og inkluderende kompetansefellesskap der du alltid har noen å sparre med. Du får kompetansepåfyll i vår egen digitale medlemsportal, og du får tilgang til Leonda sin egen årskonferanse til en verdi av kr 6000. Deltakerne betaler en liten egenandel for servering og lokaler, men det faglige programmet er inkludert i din medlemsavgift.  

I tillegg får du invitasjon til 1-2 sosiale/faglige events + flere digitale møter på tvers av nettverkene. 

Hos Leonda får du mye for pengene :)

HR-NETTVERKET Månedsmedlem

Kr 1000 pr mnd

(1250 inkl.mva.)

 • Digitalt nettverk
 • 10 digitale live-møter i året
 • Medlemsportal med video og materiell fra live møter
 • Tilbud om 2 fysiske treff i året
 • Invitasjon til årskonferansen
 • Kun kortbetaling
 • Ingen bindingstid

HR-NETTVERKET Årsmedlemskap

Kr 10 000

(12 500 inkl.mva.)

 • Digitalt nettverk
 • For deg som vil investere i din utvikling det neste året
 • Faktura direkte til arbeidsgiver
 • 12 måneders bindingstid
 • 2 måneder gratis
 • For øvrig samme tjenester som månedsmedlem

PEOPLE & CULTURE Årsmedlemskap

Kr 15.000

(18 750 inkl.mva.)

 • Hybrid nettverk
 • For deg som vil møtes på ordentlig
 • Tre fysiske samlinger i året
 • Tre digitale workshops
 • For øvrig samme tjenester som i HR-nettverket
 • Invitasjon til årskonferansen
 • Egen medlemsportal

I People & Culture-nettverket tar vi kun inn årsmedlemmer.

Rabatt ved årsfaktura

De fleste velger årsfaktura, fordi det er enklere å administrere når arbeidsgiver betaler. Velg gjerne månedsmedlemsskap i det digitale nettverket om du er usikker på om dette er noe for deg eller dersom du skal betale medlemskapet selv. Du kan alltid bytte til årsfaktura på et senere tidspunkt hvis du skulle ønske det. De hybride nettverkene tilbyr kun årsmedlemsskap.

Les mer om Leonda og nettverkene på leonda.no/nettverk