Vil du være med i L&D-nettverket til Leonda?


VI ÅPNER FOR NYE MEDLEMMER I SEPTEMBER 2024

Her får du ta del i et raust og inkluderende kompetansefellesskap for deg som jobber med læring & utvikling i en virksomhet. Ta del i spennende foredrag, delta på dagsaktuelle workshops og få verdifull innsikt i hvordan andre virksomheter jobber med kompetanseutvikling i sin organisasjon.

Video Poster Image

Vi har stengt akkurat nå...

Leonda nettverkene tar inn nye medlemmer to ganger i året, i januar og september.

Akkurat nå er det stengt, men vi sender deg gjerne informasjon så snart vi åpner for nye medlemmer igjen.

Legg inn navn og e-post til høyre, så står du på vår interessentliste. Da er du først i køen når vi åpner :)

Interessentliste Leonda-nettverkene

Her kan du melde din interesse for nettverket, så får du en personlig invitasjon neste gang vi åpner for nye medlemmer. 

L&D-nettverket

Nettverket er for deg som jobber med læring og utvikling i en organisasjon, enten du har ansvar for kompetansetrategi, lederutvikling, onboarding eller har en rolle der du holder tak i kurs og opplæringsaktiviteter for din virksomhet. Det er også for deg som jobber med talent management, organisasjons-og lederutvikling eller læringsdesign og kompetansetiltak.

De fleste i dette nettverket kommer fra store og mellomstore organisasjoner, der noen har en spesialistrolle med ansvar for læring og utvikling i virksomheten. Noen har også en ekstern konsulentrolle og jobber med leder-/organisasjonsutvikling hos kunder. Nettverket er primært for de som jobber med kompetanseutvikling internt, men konsulenter er velkommen til å delta så lenge man har anledning til å dele av sin kompetanse og presentere på nettverksmøter på lik linje med andre i nettverket. Det er selvsagt ikke anledning til å promotere egne tjenester i nettverket.

Don't take my word for it...

Ja, jeg er superstolt av Leonda-nettverket og synes vi har verdens beste medlemmer, men det er jo ikke min mening som teller. Det er hva medlemmene selv mener som betyr noe. Jeg har spurt om noen vil dele hvordan de opplever nettverket. Her får du deltakerne sine vurderinger.

Jeg har fått enormt utbytte av Leonda nettverket, og vil anbefale alle som søker et kompetanserikt og spennende kontaktnett/ nettverk å hoppe ut i det og bli med oss på reisen! Fra første intromøte følte jeg meg velkommen, i et interaktivt og spennende miljø.

Hvert møte er forskjellig, med diverse temaer og oppsett, som gjør at man aldri helt vet hva dagen vil bringe, som skaper en ordentlig boost i hverdagen. Gruppen er et flott knippe av dyktige, kunnskapsrike og inspirerende mennesker- alle med forskjellig bakgrunn og erfaring så diskusjoner og tankeutveksling sitter lett.

Møtene er inkluderende og positive, og jeg går alltid fra et møte med en ny tanke, en spennende refleksjon og har lært noe nytt. Leonda-nettverket kom inn i livet mitt på helt rett tidspunkt, og kan simpelthen bare anbefales det på det varmeste. Bli med, og opplev selv alt det spennende vi gjør, lærer og deler.

Jeg er så heldig å få være med i både HR og L&D-nettverket. I begge fagfelt møter jeg kloke, reflekterte og faglig nysgjerrige mennesker. Delingskulturen er stor, og Anne Lise er skikkelig god på å hente frem den gode kompetansen hos oss som er med i nettverket.

For meg har det vært viktig å være en del av et levende fagmiljø innenfor mitt arbeidsområde som er lederutvikling. I en liten HR stab kan det være utfordrende å følge med i alt det som skjer innenfor dette viktige fagfeltet. Det at Anne Lise følger med på nyutvikling og henter inn dyktige og dedikerte ressurspersoner til nettverksmøter er lærerikt og utviklende.

I møtene er det satt opp tid til refleksjon i etterkant av faglige innlegg. For meg betyr det et større læringsutbytte. Nettverket er min kilde til inspirasjon og utvikling i hverdagen som kompetanseutvikler for ledere i min organisasjon.

Hvem er med i nettverket?

I dag er det 150 medlemmer totalt, fordelt på de fem ulike nettverkene. Dagens medlemmer kommer fra privat og offentlig virksomhet, fra store og små selskaper, og medlemmene er spredt utover hele landet.

Medlemmene kommer bl.a. fra følgende virksomheter: 

Apotek 1 gruppen, KPMG, Avinor, KS, Stena Recycling, WK Entreprenør,  Trysilhusgruppen, Athene Accounting, Fjordkraft, Volvo Trucks Norge, Storebrand, Wilhelmsen Global Business Services, Bergans Fritid, Norges Skiforbund, Rusta Retail, Trygg Trafikk, BIR, Kjøpmannshuset Norge, Amesto TechHouse, Bauda, Plantasjen, Norwegian Concept, Computas, Dyreparken, Kredinor, Huseierne, VPK Group, Unilabs, Brynild, Simployer, Bufetat, Neumann, Nettbil, Gjensidige, HTH, Formue, TASK,  Leger Uten Grenser, Kongsberg Digital, Doka Norge AS, Norsk Folkehjelp, Techstep Norway AS, Metier, Kreftforeningen, Høyskolen Kristiania, Politihøgskolen, Haraldsplass, Simula Research Laboratory, OneCo, Swegon Norge, Convene AS, DNV, Kongsberg Aviation, Bragd Utvikling, Grønn Jobb, Finans Norge, Kaeser Kompressorer, Eltorque, Statkraft, Fretex, Norad, Aker Solutions, Capra Consulting, Mestringspilotene, Nordland Fylkeskommune, Mazars, UIT Norges Arktiske Universitet, Kreftregisteret, Østlandet Gjenvinning, Forbrukertilsynet, Elopak, Ruter, Saga Regnskap og IT, Ardoq, Wood, Oslo Kommune, NCC, Servi,  Framo og Bane NOR. 
 

Ja, jeg vil være med i Leonda-nettverket. Ta meg til interessentlisten.
NETTVERKSMØTER

Det er 10 møter i året i det digitale L&D-nettverket. Nettverket møtes vanligvis den andre onsdagen i måneden kl. 14:00 - 15:30.

FELLES ARRANGEMENTER FOR NETTVERKENE
I Leonda-nettverket får du din egen lille gjeng som du blir godt kjent med. I tillegg blir du en del av et raust og inkluderende kompetansefellesskap på tvers av nettverkene og får invitasjon til fysiske samlinger og digitale treff flere ganger i året. Det største arrangementet er Leonda årskonferansen, dernest er det 1-2 faglige og sosiale treff på kveldstid + noen digitale møter på tvers av nettverkene. Det er en liten egenandel for å dekke kostnad til mat og lokaler på de fysiske arrangementene. 

Viktige datoer i 2024 (fysiske samlinger)

 • Sommerfesten, sosialt og faglig arrangement for nettverket            30.05.24
 • Årskonferansen på Kringler Gård                                                           22.08.24
 • Høstsamling med faglig og sosialt program                                         14.11.24

Aktuelle temaer for L&D-nettverket

Det er medlemmene som bestemmer tema for møter, og innholdet kan variere fra år til år. Her er noen eksempler på aktuelle temaer for dette nettverket: 

 • Strategisk kompetansestyring (behovsanalyse, konseptutvikling, implementering)
 • Kompetanseutvikling for nye og erfarne medarbeidere
 • Agile arbeidsmetoder i kompetansearbeidet
 • Lederutvikling
 • Lederopplæring for nye ledere
 • Mentoring- og fadderordninger
 • Blended learning, med demo av konsepter
 • Hvordan jobbe med 70:20:10 modellen i praksis
 • Digitale læringsløsninger (LMS, forfatterverktøy, spillbasert læring) 
 • Læringsdesign og utvikling av kurs
 • Læringskultur og Growth Mindset
 • Kompetanseutvikling som virker, hva gir effekt og hvordan måle det
 • Kunsten å overbevise/ hvordan få ledere og fagspesialister med på laget

Slik blir du med i nettverket


1. Signer opp på interessentlisten som du finner på denne siden.

2. Du får personlig invitasjon og informasjon fra Leonda neste gang vi åpner for nye medlemmer.

3. Du kan bli med på informasjonsmøter og ta del i en smakebit på nettverket før du bestemmer deg. Følg med i din innboks!

Klikk HER for å signere på interessentlisten

NETTVERKENE LEDES AV ANNE LISE HEIDE

Alle nettverkene ledes av Anne Lise Heide. Anne Lise er gründer og grunnlegger av Leonda AS, og hun har ledet fysiske og digitale HR-nettverk siden 2011. Hun er også stolt grunnlegger av HR-podden, en helt egen podcast for deg som liker HR. 

Anne Lise har jobbet med HR siden 2007 og har hatt ansvar for utvikling av HR-prosesser i norske og internasjonale foretak. Hun har spisskompetanse innenfor lederutvikling, teamutvikling, rekruttering, onboarding, kompetanseutvikling, kulturarbeid, engasjementsmålinger og strategisk HR. Hun har ledet en rekke utviklingsprosjekter innenfor HR, herunder digitalisering og implementering av nye HR-prosesser.

Ved siden av nettverkene, jobber Anne Lise med med lederutvikling, team-/ ledergruppeutvikling, coaching og ulike kurs for HR og ledere.

Flere spørsmål? Kanskje du finner svaret her. 

Hvis du lurer på noe annet, er det bare å ta kontakt på e-post [email protected] eller kontakte Anne Lise Heide på LinkedIn.

Hvor mye vil du investere i din utvikling?

Vi antar at du vil ha mest mulig verdi for pengene når du investerer i kompetansetiltak? La oss gjøre en liten sammenligningsøvelse. Hvor mye betaler du for å delta på kurs eller en konferanse? Sannsynligvis 5000-7000 kroner pr kursdag. 

I Leonda får du et års medlemskap og 15 timer i det digitale eller fysiske kursrommet til samme pris som en to-dagers-konferanse. I tillegg får du ta del i et raust og inkluderende kompetansefellesskap der du alltid har noen å sparre med. Du får kompetansepåfyll i vår egen digitale medlemsportal, og du får tilgang til Leonda sin egen årskonferanse til en verdi av kr 6000. Deltakerne betaler en liten egenandel for servering og lokaler, men det faglige programmet er inkludert i din medlemsavgift.  

Da har vi ikke en gang nevnt at du får invitasjon til 1-2 sosiale/faglige events + flere digitale møter på tvers av nettverkene. 

Hos Leonda får du mye for pengene:)

DIGITALT NETTVERK Månedsmedlem

Kr 1000 pr mnd

Kr 1250 pr mnd inkl.mva.

 • Et digitalt live-møte hver måned
 • Medlemsportal med video og materiell fra live møter
 • Tilbud om 2 fysiske treff i året
 • Invitasjon til årskonferansen
 • Kun kortbetaling
 • Ingen bindingstid

DIGITALT NETTVERK Årsmedlem

Kr 10.000

Kr 12.500 pr mnd inkl.mva.

For deg som vil investere i din utvikling det neste året

 • Faktura direkte til arbeidsgiver
 • 12 måneders bindingstid
 • 2 måneder gratis
 • For øvrig samme tjenester som månedsmedlem

Få 2 måneder gratis ved årsfaktura

De fleste velger årsfaktura, fordi det er enklere å administrere når arbeidsgiver betaler. Velg gjerne månedsmedlemsskap i det digitale nettverket om du er usikker på om dette er noe for deg eller dersom du skal betale medlemskapet selv. Du kan alltid bytte til årsfaktura på et senere tidspunkt hvis du skulle ønske det.

Les mer om Leonda og nettverkene på leonda.no/nettverk