Velkommen til et helt nytt HR-nettverk  


Vil du være med i det nye HR-nettverket til Leonda?

ÅPENT FOR INNMELDING FREM TIL 10.01.23 
Maks 20 deltakere, kan bli fulltegnet før den tid

Det nye HR-nettverket er for deg som er ny som HR-leder, eller for deg som nylig har fått en ny HR-rolle og trenger litt hjelp til å finne en god struktur og stødig arbeidsmetodikk for HR-arbeidet i din virksomhet.

I dette nettverket får du en grundig gjennomgang av de viktigste HR-prosessene, med tilhørende maler og verktøy. Dette er for deg som vil spare tid, få trygghet for at du prioriterer rett, og som ser verdien av å ha gode og kompetente sparringspartnere i hverdagen.

Video Poster Image
Gå til direkte til påmelding (eller scroll nedover siden for å lese mer)

Formål

Hensikten med det nye nettverket er å tilby et godt produkt for deg som er litt fersk i HR-rollen, og for deg som skal bygge opp en god HR-struktur i en virksomhet, og som gjerne vil ha litt hjelp og støtte på veien. Dette er for deg som føler deg litt alene i hverdagen, og som gjerne skulle hatt en HR-mentor eller et HR-team å sparre med. 

I det nye nettverket får du mengder av faglig påfyll, samtidig som du får en helt egen nettverksgruppe som er i samme situasjon som deg.

PS. Det er også for deg som liker å spare tid og som synes det er kjekt å ha noe å ta utgangspunkt i når du skal lage nye HR-rutiner. 

Hvem passer dette nettverket for?

 

Det nye nettverket er for deg som jobber med HR fra a til å, enten du er HR-leder eller jobber som HR-rådgiver. Det passer spesielt godt for deg som er ny innenfor HR-faget eller for deg som nylig har gått inn i en ny HR-rolle, som ønsker hjelp til å finne en god struktur for HR-arbeidet i virksomheten.

Dette er for deg som skal bygge, utvikle eller forbedre HR-konsepter, for deg som ønsker å forbedre organisering av HR-arbeidet og som trenger gode tips og innspill til en god struktur, og for deg som ønsker tips og maler som kan spare deg for unødvendig tid i en hektisk HR-hverdag.

Dette nettverket handler om HR-prosessene i virksomheten. Hvordan du kan jobbe for å sikre at dere har de riktige menneskene med på laget og hvordan gi nye ansatte en god start, hvordan skape et godt og inspirerende arbeidsmiljø,  håndtere utfordringer tilknyttet motivasjon og ledelse, jobbe med verdier og organisasjonskultur, håndtere personalsaker og konflikter, bygge kompetanse for fremtiden og mye, mye mer.

Dette nettverket er ikke for deg som har superdårlig tid og som trenger å gjøre alt på en gang. Hvis du trenger kunnskapen her og nå, så anbefaler jeg et relevant HR-kurs i stedet. Nettverket er for deg som vi ha en stødig partner som følger deg over tid. Det er heller ikke for deg som trenger opplæring i arbeidsrett. Da vil jeg anbefale et av HR Norge sine kurs eller annen utdanning innenfor arbeidsrett.

Dette er heller ikke nettverket for deg som har lang erfaring og god strategisk HR-kompetanse. Vi har to andre aktuelle nettverk for deg som ønsker en arena for nye relasjoner, inspirasjon og deling innenfor HR-faget. Hvis det er deg, sjekk ut HR- og L&D-nettverket. Perfekt for erfarne HR-folk.

Jeg er nysgjerrig på de andre nettverkene til Leonda. Ta meg til HR- og L&D-nettverket.

Møtedatoer og temaer for treff i det nye HR-nettverket

På hvert nettverksmøte får du en faglig presentasjon med tips til hvordan du kan gå frem når du skal organisere dette arbeidet i egen virksomhet. Det du får hos oss er et utgangspunkt, som inspirasjon til eget arbeid. HR-prosessene må tilpasses egen organisasjon og hva som fungerer best hos deg. Hensikten er å gi deg et godt fundament og verdifulle innspill til hva det kan være lurt å tenke på når du utvikler rutiner og prosesser for egen organisasjon.

Møtene egner seg perfekt for deg som ønsker å få en bedre oversikt og en mer helhetlig tilnærming til HR-arbeidet. Nedenfor følger tema for de 12 nettverksmøtene, som alle er inkludert i ditt medlemsskap.
 
DATO/TIDSPUNKT FOR MØTER

Tirsdag 17. januar          13:00 – 15:00    Velkomstmøte, bli kjent med de andre 
Tirsdag 7. februar          13: 00 –15:00    Rekrutteringskonsepter
Tirsdag 7. mars               13:00 – 15:00    Onboarding og prøvetid
Tirsdag 11. april              13:00 – 15:00    Medarbeidersamtaler
Tirsdag 9. mai                 13:00 – 15:00    Medarbeiderundersøkelser og jobbengasjement
Tirsdag 13. juni               13:00 – 15:00    Personalhåndbok, rutiner og retningslinjer
Tirsdag 8. august            13:00 – 15:00    Kompetanseutvikling og lederutvikling
Tirsdag 12. september  13:00 – 15:00    Offboarding og avslutning av arbeidsforhold
Tirsdag 10. oktober       13:00 – 15:00    Konflikthåndtering og varsling
Tirsdag 14. november   13:00 – 15:00    HR-strategi og handlingsplan for 2024
Tirsdag 12. desember   13:00 – 15:00    HR-Analytics, hvordan jobbe med måltall
Tirsdag 9. januar            13:00 – 15:00    Organisasjonskultur og ledelse

I tillegg får du tilbud om 3 live Q&A møter våren 2023 og 3 Q&A møter høsten 2023. Disse møtene varer en time.

Ja, jeg vil gjerne bli med i det nye HR-nettverket. Ta meg til påmelding.

Medlemsportalen og Facebookgruppen 

Medlemsportalen er din egen kunnskapsbank med kursmateriell og opptak fra alle medlemsmøter. Portalen fylles opp gjennom året, etter hvert som vi har gjennomgått hvert enkelt tema på et møte. Du blir også en del av det store HR-fellesskapet til Leonda, med en felles Facebookgruppe for spørsmål og HR-faglige diskusjoner.

Fysiske treff for nettverket 

Årskonferansen til det nye HR-nettverket og øvrige nettverk i Leonda arrangeres på Kringler Gård (10 min. fra Gardermoen) fredag 25. august. Her vil det være et fullspekket faglig program som passer like godt for alle HR-nettverkene, og rikelig med muligheter for å bli bedre kjent med de andre i nettverket.

Det tilbys også 2-3 kveldsarrangementer i løpet av året, som regel i Oslo-området eller i Lillestrøm. Denne våren får du tilbud om inspirasjonsdag med dialogiske ferdigheter lørdag 15. april, samt dialog- og kulturkveld "Hos Arne" tirsdag 30. mai.

Alle arrangementene er inkludert i medlemsskapet, men det vil være en egenandel som dekker faktiske kostnader til lokaler og servering på de fysiske arrangementene.

NETTVERKET LEDES AV ANNE LISE HEIDE

HR-nettverket ledes av Anne Lise Heide. Anne Lise jobber som konsulent, foredragsholder og coach i sin rolle som seniorrådgiver i Habberstad AS. Hun er også gründer og grunnlegger av Leonda AS der hun leder Norges største digitale HR-nettverk og er stolt grunnlegger av HR-podden, en helt egen podcast for deg som liker HR.

Anne Lise har jobbet med HR siden 2007 og har hatt ansvar for utvikling av HR-prosesser i norske og internasjonale foretak. Hun har spesialistkompetanse innenfor rekruttering, onboarding, kompetanseutvikling, kultur- og teamutvikling, lederstøtte og lederutvikling. Hun har ledet en rekke utviklingsprosjekter innenfor HR, herunder digitalisering og implementering av nye HR-prosesser.

I dag jobber hun primært med selvledelse og stressmestring, kultur og teamutvikling, samt leder- og ledergruppeutvikling i sin konsulentrolle for Habberstad.

Flere spørsmål? Kanskje du finner svaret her. 

Hvis du lurer på noe annet er det bare å ta kontakt på e-post [email protected] eller kontakte Anne Lise Heide på LinkedIn.

Er dette noe for deg? IKKE NØL. VI har 20 plasser i det nye HR-nettverket og interessen er stor. Du kan spare penger på å være Early-Bird og en av de første som deltar i det nye nettverket (pilotgruppe).  Ordinær pris for dette programmet er kr 17.500.

Nye HR-nettverket

Kr 12.500

For 12 måneder

  • Live medlemsmøter med faglig påfyll hver måned
  • Medlemsportal med opptak fra møter, kursmateriell og maler/ verktøy for HR-arbeidet i din virksomhet
  • Facebookgruppe for dialog med andre medlemmer
  • Live Q&A sessions annenhver måned
JA TAKK - JEG VIL VÆRE MED

Nylansering  2023  

Det nye HR-nettverket kommer til verden etter mange henvendelser fra HR-ledere og spesialister som har praktiske spørsmål for sitt HR-arbeid i virksomheten. 

Tjenesten bygges opp etter samme modell som HR- og L&D-nettverket til Leonda, en community-modell med fokus på nettverksbygging og fellesskap, samtidig som du får et strukturert utviklingsprogram med  fag og undervisning på hvert nettverksmøte. 

Utviklingsprogrammet i det nye HR-nettverket koster kr 17.500 i året, men tilbys til spesialpris kr 12.500 under lanseringsperioden. En rabattert pris for vår pilotgruppe og aller første kull i det nye programmet.

Leonda- der HR-folk møtes 

Vi tilbyr en unik samlingsplass for deg som ønsker å bli kjent med andre HR-folk, dele egne erfaringer og lære av andre. Et digitalt nettverk, som passer like godt uansett hvor du bor i landet, samtidig som vi tilbyr noen få fysiske treff for deg som har mulighet for å komme til Oslo en gang i blant. 

Les mer om Leonda her - ta meg til hjemmesiden