Vil du være med i People & Culture-nettverket til Leonda?

 

VI ÅPNER FOR NYE MEDLEMMER SEPTEMBER 2024 

Et hybrid nettverk for deg som jobber med strategisk HR i en virksomhet. Spennende foredrag, dagsaktuelle workshops og nyttige sparringssamtaler med andre HR-ledere.

Video Poster Image

Vi har stengt akkurat nå...

Leonda-nettverkene tar inn nye medlemmer to ganger i året, i januar og september.

Akkurat nå er det stengt, men vi sender deg gjerne informasjon så snart vi åpner for nye medlemmer igjen.

Legg inn navn og e-post til høyre, så står du på vår interessentliste. Da er du først i køen når vi åpner :)

Interessentliste Leonda-nettverkene

Her kan du melde din interesse, så får du en personlig invitasjon neste gang vi åpner dørene for nye medlemmer.

People & Culture-nettverket

 
People & Culture- og HR-nettverket er for deg som jobber med HR-faget fra a til å, gjerne med overordnet ansvar for organisering av HR-arbeidet i en virksomhet. Deltakerne i nettverket har en rolle som strekker seg fra CHRO til HR-direktør, HR-manager eller HR Business Partner, men vi har også HR-rådgivere og spesialister som har stor glede av vårt faglige fellesskap. Det viktigste er at du har en sterk interesse for HR-faglige temaer og er komfortabel med å dele av din kompetanse og erfaring på våre felles møter.

Don't take my word for it...

Ja, jeg er superstolt av Leonda-nettverket og synes vi har verdens beste medlemmer, men det er jo ikke min mening som teller. Det er hva medlemmene selv mener som betyr noe. Jeg har spurt om noen vil dele hvordan de opplever nettverket. Her får du deltakerne sine vurderinger.

"Jeg har hatt gleden av å være en del av Leonda nettverket siden starten.  Det er veldig givende å få møte mange dyktige HR kollegaer rundt om i landet. Jeg setter særlig pris på kunnskapsdelingen mellom oss og diskusjonene som følger, det opplever jeg som både inspirerende og lærerikt. Om jeg ikke har anledning til å delta i selve møtet, er mye av informasjonen tilgjengelig digitalt, noe jeg setter pris på.

 Anne Lise leder nettverket med stø hånd, og hun følger opp på trender og temaer som oppleves som viktig for nettverket.  Hun setter ting i struktur og er en god fasilitator i våre møter."

 

"Jeg er veldig glad for at jeg har funnet nettverket. Det er først og fremst en arena for faglig påfyll, og det er spennende at vi har en så stor bredde av temaer på møtene.

Men det aller beste er egentlig fellesskapet og den tilgangen jeg har til andre som jobber med det samme som meg. Det er en stor vilje til å dele av sin kunnskap, og jeg synes det er hyggelig å kunne hjelpe andre."

Hvem er med i nettverket?

I dag er det 150 medlemmer totalt, fordelt på de fem ulike nettverkene. Dagens medlemmer kommer fra privat og offentlig virksomhet, fra store og små selskaper og medlemmene er spredt utover hele landet.

Medlemmene kommer bl.a. fra følgende virksomheter:

Apotek 1 gruppen, KPMG, Avinor, KS, Stena Recycling, WK Entreprenør,  Trysilhusgruppen, Athene Accounting, Fjordkraft, Volvo Trucks Norge, Storebrand, Wilhelmsen Global Business Services, Bergans Fritid, Norges Skiforbund, Rusta Retail, Trygg Trafikk, BIR, Kjøpmannshuset Norge, Amesto TechHouse, Bauda, Plantasjen, Norwegian Concept, Computas, Dyreparken, Kredinor, Huseierne, VPK Group, Unilabs, Brynild, Simployer, Bufetat, Neumann, Nettbil, Gjensidige, HTH, Formue, TASK,  Leger Uten Grenser, Kongsberg Digital, Doka Norge AS, Norsk Folkehjelp, Techstep Norway AS, Metier, Kreftforeningen, Høyskolen Kristiania, Politihøgskolen, Haraldsplass, Simula Research Laboratory, OneCo, Swegon Norge, Convene AS, DNV, Kongsberg Aviation, Bragd Utvikling, Grønn Jobb, Finans Norge, Kaeser Kompressorer, Eltorque, Statkraft, Fretex, Norad, Aker Solutions, Capra Consulting, Mestringspilotene, Nordland Fylkeskommune, Mazars, UIT Norges Arktiske Universitet, Kreftregisteret, Østlandet Gjenvinning, Forbrukertilsynet, Elopak, Ruter, Saga Regnskap og IT, Ardoq, Wood, Oslo Kommune, NCC, Servi,  Framo og Bane NOR. 
 

Ja, jeg vil være med i Leonda-nettverket. Ta meg til interessentlisten.
NETTVERKSMØTER

Det er 6 faste møter i året i det hybride People & Culture-nettverket, 3 fysiske samlinger + 3 digitale møter. I tillegg får du ta del i aktuelle fellesmøter og samlinger for det store Leonda-fellesskapet.

FELLES ARRANGEMENTER FOR NETTVERKENE
I Leonda-nettverket får du din egen lille gjeng som du blir godt kjent med. I tillegg blir du en del av et raust og inkluderende kompetansefellesskap på tvers av nettverkene

Vi arrangerer tre fysiske samlinger i året, der det  største arrangementet er Leonda årskonferansen. I tillegg er det to faglige og sosiale treff på kveldstid. Det er en liten egenandel for mat og kurslokaler på de fysiske arrangementene. 

De fysiske treffene legges til Oslo/Gardermoen-området. De siste årene har vi også hatt et årlig Bergenstreff, da vi har mange medlemmer i Bergen. 


Viktige datoer i 2024 (fysiske samlinger)

 • Sommerfesten, sosialt og faglig arrangement for nettverket            30.05.24
 • Årskonferansen på Kringler Gård                                                           22.08.24
 • Høstsamling med faglig og sosialt program i Lillestrøm                     14.11.24

Aktuelle temaer for HR-nettverket

Det er medlemmene som bestemmer tema for møter, og innholdet kan variere fra år til år. Her er noen eksempler på aktuelle temaer for dette nettverket:

 • Employer Branding
 • Rekruttering og onboarding
 • Kompetanse- og lederutvikling
 • Endringskompetanse og prosessledelse
 • HR Analytics, hvordan jobbe innsiktsbasert
 • HR-systemer og HR-digitalisering
 • Medarbeiderundersøkelser og pulsmålinger
 • Jobbengasjement, motivasjon og ledelse
 • Struktur for medarbeidersamtaler
 • Mangfold og inkluderingsarbeid
 • Kultur, verdier og organisasjonsutvikling
 • Teamutvikling og samhandling på tvers
 • HR-rollen og effektiv organisering av HR-arbeidet (+ agil HR)
 • Hvordan få gjennomslagskraft i organisasjonen, påvirkningsledelse

Slik blir du med i nettverket


1. Signer opp på interessentlisten som du finner på denne siden.

2. Du får personlig invitasjon og informasjon fra Leonda neste gang vi åpner for nye medlemmer.

3. Du kan bli med på informasjonsmøter og ta del i en smakebit på nettverket før du bestemmer deg. Følg med i din innboks!

Klikk HER for å signere på interessentlisten

NETTVERKENE LEDES AV ANNE LISE HEIDE

Alle nettverkene ledes av Anne Lise Heide. Anne Lise er gründer og grunnlegger av Leonda AS, og hun har ledet fysiske og digitale HR-nettverk siden 2011. Hun er også stolt grunnlegger av HR-podden, en helt egen podcast for deg som liker HR. 

Anne Lise har jobbet med HR siden 2007 og har hatt ansvar for utvikling av HR-prosesser i norske og internasjonale foretak. Hun har spisskompetanse innenfor lederutvikling, teamutvikling, rekruttering, onboarding, kompetanseutvikling, kulturarbeid, engasjementsmålinger og strategisk HR. Hun har ledet en rekke utviklingsprosjekter innenfor HR, herunder digitalisering og implementering av nye HR-prosesser.

Ved siden av nettverkene, jobber Anne Lise med med lederutvikling, team-/ ledergruppeutvikling, coaching og ulike kurs for HR og ledere.

Flere spørsmål? Kanskje du finner svaret her. 

Hvis du lurer på noe annet, er det bare å ta kontakt på e-post [email protected] eller kontakte Anne Lise Heide på LinkedIn.

Hvor mye vil du investere i din utvikling?

Vi antar at du vil ha mest mulig verdi for pengene når du investerer i kompetansetiltak? La oss gjøre en liten sammenligningsøvelse. Hvor mye betaler du for å delta på kurs eller en konferanse? Sannsynligvis 5000-7000 kroner pr kursdag. 

I Leonda får du et års medlemskap og 15 timer i det digitale eller fysiske kursrommet til samme pris som en to-dagers-konferanse. I tillegg får du ta del i et raust og inkluderende kompetansefellesskap der du alltid har noen å sparre med. Du får kompetansepåfyll i vår egen digitale medlemsportal, og du får tilgang til Leonda sin egen årskonferanse til en verdi av kr 6000. Deltakerne betaler en liten egenandel for servering og lokaler, men det faglige programmet er inkludert i din medlemsavgift.  

Da har vi ikke en gang nevnt at du får invitasjon til 1-2 sosiale/faglige events + flere digitale møter på tvers av nettverkene. 

Hos Leonda får du mye for pengene:)

PEOPLE & CULTURE-NETTVERKET

Kr 15.000

(18 750 inkl.mva.)

 • Hybrid nettverk
 • Tre fysiske samlinger i året
 • Tre digitale møter på Teams
 • Invitasjon til fellesmøter for alle Leonda-nettverkene
 • Medlemsportal med materiell fra nettverksmøter
 • Facebookgruppe for dialog med andre medlemmer
 • Invitasjon til egen årskonferanse for nettverket

Fem ulike kompetansenettverk

DIGITAL | HYBRID | FYSISK

HR | Learning & Development | People & Culture | Lederutvikling | Organisasjonsutvikling

Klikk HER for å lese mer om alle nettverkene